Micro inverter fra NEP

[vc_row][vc_column width=”2/3″]

Solcelleanlæg med Micro invertere se her

Hvad er en micro-inverter?
Lige som med traditionel “streng” inverter omdanner en micro-inverter jævnstrøm (DC) til vekselstrøm (AC), men I modsætning til en “streng” invertere sidder en micro- inverter under hvert solcellepanel og derved tager den ikke plads i bryggers eller skur osv.

4c6bfcdf97f0f7f5

Overvågning
Når det kommer til overvågning er en micro-inverter også unik idet den gør det muligt at overvåge det enkelte panel og derved opdage evt. fejl på anlægget lang tid før end på et traditionelt “streng inverter anlæg.
Overvågningen sker via et 128*64 grafisk touch panel (tilkøb).

 

Enhederne

micro dele

NEP duo

Temperaturområde
Temperaturområde er fra -40 ° C til + 65 ° C.

Produktion 
Mange anlæg er udsat for skygge i løbet af en produktions dagen, men i modsætning til en “streng” inverter hvor produktionen bliver formindsket ved skygge, så producere en micro-inverter stadig 100% på de paneler hvor der ikke er skygge. I mange tilfælde kan der opnås en mere produktion på mellem 10~ 25% ved brug af en micro-inverter.

Garanti
En micro-inverter er bygget til at holde igennem hele solcelleanlæggets levetid og derfor ydes der 20års produkt garanti. Med en traditionel “streng” inverter må der på regnes udskiftning af inverteren mindst en gang i løbet af solcelleanlæggets levetid.

20 år garanti

 

Datablad – NEP BDM-250 Micro-inverter
Datablad – NWP 500W duo Micro-inverter
Manual – NEP Gateway BDG‐256

[/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]