Fronius

[vc_row][vc_column width=”2/3″]

Se vore solcelleanlæg med Fronius invertere her
Købe Fronius invertere her

Fronius er anerkendt som en af de førende producenter indenfor inverter teknologi.

Fronius har den perfekte inverter løsning til såvel privat som erhvervsanvendelse – fra kompakte 1,5 kW invertere til 100 kW centrale invertere. Som en af verdens førende på markedet inden for inverter teknologi er Fronius særdeles stolt af sine nye produkter, som de har høstet stor anerkendelse.

Fronius har været tæt involveret i sol elektronik siden 1992. Deres mål er at revolutionere energiforsyningen på vores planet for at opnå selvforsyning med solenergi energi. Den højest mulige kvalitet er på forkant med alle vores aktiviteter. Dette demonstreres ikke kun af deres stærke nettilsluttede invertere, men også af deres omfattende sortiment af system overvågningsprodukter.

Andre informationer

[/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″]

FRONIUS SYMO

Fronius Symo

Kompakt, trefaset, total fleksibel!

Fleksibilitet: den kompakte Fronius Symo giver optimal, trefaset symmetrisk nettilslutning og har imponerende fleksibilitet i sit system design. Mange standard interfaces og enkel integration i Fronius Solar.web via WLAN gør Fronius Symo til en af de mest kommunikationsvenlige invertere på markedet.

[/vc_column][vc_column width=”1/2″]

FRONIUS GALVO

Fronius Galvo

Optimal egenudnyttelse af energi, fremtidssikret og kommunikationsvenlig inverter!

Fremtidssikret inverter: er særligt egnet til anlæg til eget forbrug. Med det integrerede energimanagement-relæ er det muligt at optimere andelen til eget forbrug.. Et væld af andre smarte funktioner gør Fronius Galvo til en af de mest fremtidssikrede invertere i sin klasse: for eksempel den integrerede datalogger, den enkle forbindelse til internettet via WLAN, eller indstikskort-teknologien, som gør det meget let at eftermontere yderligere funktioner.

[/vc_column][/vc_row]