Salgs- og leveringsbetingelser

Betalingskort
Betal med betalingskort, ved køb hos TyskSolenergi med betalingskort, vil anlægget blive bestilt og leveringsdato blive fastsat når betalingen er gået igennem.

Bankoverførsel
Betal via bankoverførsel. Benyt venligst dit ordre ID som betalingsreference. Ved køb hos TyskSolenergi via bankoverførsel, vil anlægget blive bestilt og leveringsdato blive fastsat når betaling er modtaget.

Montering/el-installation
TyskSolenergi har 1 installations metoder, “gør det selv”

Anlægget bliver afhentet eller leveret på kundens adressen mod betaling. Herefter er det kunden der står for montering og kontakt til el-installatør mv. Tilbud er udregnet ud fra at anlægget monteres stående (lodret) og i 2 rækker. Ved anlæg der skal monteres liggende (vandret) skal tillægges en merpris til monteringskit pr. kW. Ligeledes vil der være en merpris til monteringskit hvis der er mere end 2 rækker.
.
Øvrige betingelser
  • TyskSolenergi udfører ikke el-installation og montering. El-installation/montage udføres af TyskSolenergi’s foretrukne håndværkere.
  • Returnering, Alle varer er skaffevarer og tages derfor ikke retur.
  • Reklamation, I forbindelse med færdigmontering er det TyskSolenergi’s samarbejdspartnere (foretrukne håndværkere) der er ansvarlig for installation/monterings fejl. I forbindelse med selve udstyret (Solceller, Inverter osv.) er det TyskSolenergi der står for reklamationen.
  • Til tekniske produkter kan danske manualer ikke altid fremskaffes – Engelske manualer vil på bedst mulig vis fremskaffes til kunden.
  • Den forventede gevinst nævnt i tilbuddet og på hjemmesiden er udregnet ud fra de regler, der gælder for erhvervsmæssig virksomhed (som også kan bruges af private). Udregning kan ændre sig, idet det er uvist, hvordan produktionen, de forskellige skatteordninger og prisudviklingen i fremtiden. Udregningerne er teoretiske og derfor påtager TyskSolenergi sig intet ansvar for beregningerne.
  • Tilbud er eksklusiv levering, levering mod merpris.
  • Ved annullering af bestilt solcelleanlæg, eller hvis montøren ikke kan udføre installationen pga. tagets tilstand/beskaffenhed/evt. ukorrekte oplysninger derom og kunden derved ønsker handlen annulleret – tilbagebetales depositum ikke – Er materialer leveret vil disse blive afhentet af Tysksolenergi og afhentnings omkostninger vil blive faktureret kunden.

.

Hjemmesiden
TyskSolenergi gennemgår løbende, at alle informationer på hjemmesiden er opdaterede, korrekte og præcise. Men kan ikke garantere, at der ikke kan være regnefejl, taste- og trykfejl, mangler, undladelser eller på anden måde være sket ændringer, som gør, at informationerne er fejlagtige, forældede eller misvisende. TyskSolenergi fraskriver sig derfor ethvert ansvar for sådanne fejl og mangler og for eventuelle tab forbundet med brug af de generelle informationer på hjemmesiden.

Ved enhver tvist om fortolkningen af informationer, materiale mv. på hjemmesiden bedes i kontakte TyskSolenergi via mail eller telefon.